Articole recente

Ce nu ştiai despre uscătoarele de mâini?

Publicat in: Hârtie Afisari: 76267 Comentarii: 0

Studiile ştiiţifice au arătat că uscătoarele de mâini sunt purtătoare de microbi pe care îi răspândesc în atmosferă, dar şi pe mâini (studiu realizat la Universitatea Westminster de către Keith Redway). Bacteriile frecvent răspândite în aer sunt salmonella şi E. coli.

Camere şi parfumuri. Design ambiental volatil

Publicat in: Odorizanţi Afisari: 1351 Comentarii: 0

De regulă, când ne gândim la designul de interioare, avem în minte culori şi texturi, compoziţii de mobilier şi corpuri de iluminat, precum şi distribuţia spaţiului într-o manieră funcţională şi estetică deopotrivă. Designul interior include însă şi categoria mai subtilă a parfumurilor şi aromelor de cameră. Acestea au rolul de a controla şi de a masca alte mirosuri specifice spaţiilor date (de exemplu mirosul de tutun dintr-un spaţiu unde se fumează), precum şi rolul mai inventiv de a oferi un specific sau o identitate olfactivă respectivelor interioare.

Dispenser și dozator; modele și domenii specifice în care se folosesc

Publicat in: Dispensere Afisari: 68328 Comentarii: 0

Utilizarea pe scară largă a dispenserelor a fost determinată în ultimii ani de eficiența crescută a acestora și de condițiile de livrare ale produselor. Varietatea domeniilor în care se folosesc a depășit de multă vreme spațiile clasice ale toaletelor și oficiilor specializate. În clădirile de birouri, în săli de ședință, pe holuri, în spitale și hoteluri, vom întâlni tot atâtea tipuri de dispensere și / sau dozatoare. Folosirea sau achiziționarea lor adecvată vă obligă astfel să cunoașteți câteva detalii relevante pentru categoriile de bază în care acestea pot fi catalogate:

Dispensere pentru săpun spumă

Publicat in: Dispensere Afisari: 67846 Comentarii: 0

Una dintre variantele contemporane cele mai atractive la care ai acces pe piaţă este săpunul spumă. Acesta a fost conceput fără excepţie pentru dispensere şi vine cu câteva avantaje majore în raport cu săpunul lichid standard.

Dezinfectantul este o descoperire incredibilă

Publicat in: Dezinfectanți Afisari: 689 Comentarii: 0

Nivelul de igienă la nivel internațional a crescut semnificativ în ultimii zeci de ani, în special datorită faptului că populația a fost responsabilizată pe un subiect foarte specific: existența germenilor și importanța și influența acestora în viața noastră.