Cum diluez corect un detergent

Cum diluez corect un detergent
Publicat in: Săpun și detergenți Data Publicare: 2014-10-07 Afisari: 69270 Comentarii: 0

Detergenții profesionali prezintă un grad sporit de concentrație, fapt ce creează necesitatea diluării acestora de către utilizator; de aici rezultă importanță deosebită a diluării, întrucât o bună diluție este secretul unui rezultat perfect. Recomandăm urmărirea consecventă a câtorva pași pentru a beneficia de un detergent profesional diluat în proporții echilibrate.

Detergenții profesionali au un grad de vâscozitate crescut și acesta trebuie identificat înainte de a începe diluarea propriu-zisă; recipientele detergenților profesionali oferă informațiile necesare pe etichetele afișate, iar utilizatorul poate obține gradul de viscozitate, precum și indicațiile necesare, pentru efectuarea diluării.

-Gradul de diluare (care este o funcție constantă a gradului de viscozitate și a turbidității) al detergentului concentrat poate varia după destinația finală a detergentului; aceasta trebuie avută în vedere înainte de a începe diluarea, întrucât o soluție prea concentrată sau prea diluată va avea un impact contraproductiv încă de la prima folosire.

-Diluarea detergentului trebuie făcută într-un recipient curat, special destinat pentru aceasta; se recomandă acest fapt datorită cerinței exprese a producătorilor de a evita combinarea detergentului concentrat cu substanțe diverse, neprevăzute în specificațiile produsului ca fiind compatibile cu formula chimică a acestuia.

-Respectarea cantităților recomandate este esențială pentru o diluție optimă. Utilizatorul are obligația de a evita folosirea unui detergent insuficient diluat pe suprafețe sensibile; de asemenea, utilizarea unui detergent diluat în exces poate conduce la rezultate nemulțumitoare.

Soluția comercializării detergenților profesionali concentrați a apărut pe fondul necesității livrării către clienți a unor produse de calitate cu utilizare extinsă în timp în recipiente cât mai reduse ca volum; posibilitatea diluării de către utilizator a detergentului a permis de aceea livrarea către utilizator a unor produse de calitate sporită la costuri rezonabile. Dintre avantajele detergenților profesionali diluabili, este bine să le cunoaștem pe următoarele:

- Conferă posibilitatea utilizatorului de a obține o soluție diluată în timp foarte scurt; spre diferență de detergenții comuni, cei profesionali prezintă calități intrinseci net superioare, de unde rezultă diluarea rapidă și ușoară a acestora.

- Volumul de detergent obținut în urma diluării este cu mult peste așteptări; datorită tehnologiilor implicate în procesul de producție și calităților deosebite ale ingredientelor, detergenții profesionali concentrați permit obținerea unui volum ridicat de detergent diluat.

- Calitatea detergentului în forma finală este peste standarde; ca urmare a unei diluții corecte, se obține de fiecare dată un detergent profesional utilizabil și capabil de rezultate mai mult decât satisfăcătoare.

- Acești detergenți dovedesc o foarte bună rezistență în timp; caracteristicile detergenților se păstrează în timp fără a suferi vreo deteriorare, permițând o întrebuințare îndelungată. Diluarea acestor detergenți profesionali este posibilă astfel independent de timp, conferind utilizatorului avantaje suplimentare și flexibilitate pentru perioade extinse la costuri avantajoase.

Înainte de a dilua un detergent profesional, asigurați-vă că aveți la îndemână toată gama de produse necesare pentru a duce acest proces la îndeplinire într-un mod adecvat. În felul acesta, vă veți putea folosi de avantajele implicite ale acestei game de produse.