De ce să cumpăr un detergent profesional și nu unul obișnuit?

De ce să cumpăr un detergent profesional și nu unul obișnuit?
Publicat in: Săpun și detergenți Data Publicare: 2014-10-07 Afisari: 79127 Comentarii: 0

Calitatea deosebită a produselor prezentate recomandă noile tipuri profesionale de detergent pentru uzul obișnuit. Există o sumă de avantaje conferite de către detergenții profesionali care permit folosirea cu încredere sporită a acestor detergenți față de cei obișnuiți; dintre acestea, câteva se reliefează ca justificative.

Calitatea ingredientelor

Conținutul detergenților profesionali este îmbunătățit față de produsele precedente, producătorii afișând un interes susținut în permanență pentru a oferi produse de o calitate superioară. Astfel, detergenții profesionali prezintă printre elementele de bază glicerina; efectul protectiv, echilibrat, este binevenit și completează pe deplin surplusul de putere non-abrazivă al acestora, necesar eliminării oricăror urme de impurități.

Capacitatea deosebită de curățare a detergenților profesionali conferită de către agenții chimici concentrați îi promovează pe aceștia ca buni predictori ai unui rezultat de calitate excepțională. Conținutul bogat în substanțe emoliente protejează tenul utilizatorului furnizând în același timp arome variate, pe placul tuturor. Extracte diverse, de ceai verde, castravete, fructe și multe altele vin în întâmpinarea așteptărilor, îmbogățesc aerul cu parfum deosebit și dau pe această cale o nouă valoare uzitării detergenților. Primatul detergenților profesionali în fața celor obișnuiți apare deci ca fiind evident, suportul oferit pe plan calitativ dovedindu-și în mod susținut aportul în fiecare caz în parte.

Specializarea detergenților profesionali

Varietatea destinaților detergenților a reclamat uzitarea lor restrictivă în diverse cazuri; conținutul specific al detergenților profesionali permite în prezent utilizarea fără restricții a acestora pe domenile de destinație pentru care au fost concepuți, cu rezultate excepționale. Între categoriile de detergenți profesionali se găsesc: detergenți pentru veselă, pentru suprafețe din lemn, detergenți pentru baie, pentru pardoseli, detergenți dezinfectanți, detergenți pentru geamuri, pentru covoare, și multe alte categorii de detergenți cu destinații specifice sau generale. Plusul de valoare al acestora vine din caracterul perfect adaptat al fiecărui tip de detergent la suprafața de curățat pentru care a fost conceput, precum și din gradul avansat de curățare obținut în urma utilizării lor.

Eficacitatea raportului preț / costuri

Nivelul ușor mai ridicat al prețurilor detergenților profesionali este pe deplin justificat de calitatea acestor produse; deși, aparent, utilizatorul este pus în situația de a cheltui o sumă mai mare de bani, eficiența acestor detergenți, dublată de calitatea lor superioară, relevă costuri inferioare în timp celor reclamate de utilizarea detergenților obișnuiți. Aceast fapt este ușor explicabil prin calitatea și concentrația detergenților profesionali, caracteristici care permit utilizatorului beneficii extinse pentru aceeași cantitate folosită în cazul detergentului profesional raportat la cel obișnuit. Detergenții profesionali își dovedesc astfel eficiența crescută oferind un raport preț / costuri extrem de avantajos, atât pentru consumator cât și pentru producător.