Dispenser și dozator; modele și domenii specifice în care se folosesc

Dispenser și dozator; modele și domenii specifice în care se folosesc
Publicat in: Dispensere Data Publicare: 2014-10-07 Afisari: 68328 Comentarii: 0

Utilizarea pe scară largă a dispenserelor a fost determinată în ultimii ani de eficiența crescută a acestora și de condițiile de livrare ale produselor. Varietatea domeniilor în care se folosesc a depășit de multă vreme spațiile clasice ale toaletelor și oficiilor specializate. În clădirile de birouri, în săli de ședință, pe holuri, în spitale și hoteluri, vom întâlni tot atâtea tipuri de dispensere și / sau dozatoare. Folosirea sau achiziționarea lor adecvată vă obligă astfel să cunoașteți câteva detalii relevante pentru categoriile de bază în care acestea pot fi catalogate:

Dispensere pentru săpun

Aceste dispensere sunt folosite pe scară largă atât la nivel personal, cât și la nivel de firmă. Sunt cele mai cunoscute și varietatea lor, completată de eficiența utilizării, le-a promovat în toate domeniile.

Dispensere pentru prosoape

Necesitatea suplimentării servicilor în locații cu destinație publică (în special hoteluri și restaurante, dar nu numai), a determinat concepția și, ulterior, folosirea dispenserelor pentru prosoape; acestea optimizează folosirea, reduc consumul, cresc confortul și, implicit, cresc gradul de impact asupra calității vieții.

Dispensere pentru pungi igienice

Acestea sunt prezente cel mai des în toalete publice și în cele cu folosință multiplă de către angajați. Standardele lor sunt limitate, dar prezența lor modifică radical comportamentul utilizatorului, crescând gradul de curățenie al spațiului.

Dozatoare de gel dezinfectant

Acestea sunt similare celor pentru săpun; sunt cel mai des folosite în unitățile sanitare și în cele adiacente. La nivel personal, acestea își dovedesc de asemenea utilitatea, fiind folosite acasă, la birou, sau chiar purtate în călătorii.

Dispensere de soluții industriale

Aplicarea utilizării dispenserelor în industrie a determinat o creștere a eficienței și o îmbunătățire a activității și siguranței personalului. Ele sunt de cele mai multe ori adaptate unor nevoi unice; în unele cazuri, mai rare, pot fi fabricate din materiale ultrarezistente, pentru a face față condițiilor specifice anumitor medii industriale (temperatură, poluare chimică, tensiune, grad de trepidație etc.).

Dispensere colac toaletă

Cerințele unei igiene deosebite au condus la utilizarea de dispensere pentru colace de toaletă din hârtie parțial cerată; accesul la aceste consumabile este facilitat prin folosirea de dispensere, utilizatorul beneficiind în același timp de un aspect și de o calitate a prezentării consumabilelor ireproșabilă.

Dispensere pentru hârtie igienică

Există o diversitate mare de dispensere de hârtie igienică, modele tot mai avansate dovedesc noi calități de care consumatorii pot beneficia pe deplin. Acestea pot fi concepute cu scopul de a reduce consumul de hârtie (prin diverse cutere încastrate în aparat), de a păstra spațiul impecabil (dispensere cu senzor) sau / și de a crește confortul utilizatorului.

Dispensere pentru rolă prosop

Treptat, s-a înregistrat o translatare de la folosirea prosoapelor tradiționale la cele de hârtie; dispenserele de hârtie permit o utilizare treptată, reducând consumul. Acestea pot fi montate în diverse locuri în toalete și în bucătării pentru a facilita accesul utilizatorilor.