Noile arome ale sezonului

Noile arome ale sezonului
Publicat in: Odorizanţi Data Publicare: 2014-10-07 Afisari: 65980 Comentarii: 0

Orice aromă are un sfârșit. Oricât de violentă sau discretă ar fi fost prima impresie, oricât de puternică senzația, după o vreme aromele din odorizant tind să piardă din farmec și, astfel, să își devoaleze misterul. De aceea, este bine să urmărim ultimele direcții în legate de arome și să împrospătăm variind cât mai mult încăperile unde folosim odorizant.

Pentru spațiul personal

Pentru acasă, soluțiile cele mai căutate sunt, în această toamnă, cele dulci. Aroma de cireșe amare, vanilie, amaretto și leather sunt primele în listă. În urma lor, vin parfumurile fructate, de la cele exotice, până la căpșuni și potpourri. Oricât de diverse ar fi ele, există un element care le leagă pe toate, și anume gradul de intimitate pe care îl sugerează. Întrucât au o natură bogată și adâncă, ele reprezintă o contrapondere eficientă pentru spațiile minimaliste, unde nu există nici un element de agresiune sau de punere în balanță. În același timp, trebuie remarcat că este vremea parfumurilor de seară și a aromelor grele, cărora este foarte posibil să le ia locul la iarnă aromele de crăciun nemțesc, de la măr copt, scorțișoară, la cuișoare, mace sau punci de fructe de pădure.

Pentru birouri

Elementului impersonal din orice birou vine să îi răspundă în această toamnă un set de arome bazate de ideea de prospețime și viteză. Încercați mărul verde, pinul, sau aromele eclectice de ocean, briză de munte sau după ploaie. Nu combinați aceste soluții, pentru că individualitatea fiecărei arome este foarte ușor alterabilă de o alta și vă veți pierde într-o combinație fără nici o bază. Puteți însă, în special în cazul birourilor închise, sau în birourile de acasă, să chestionați această prospețime cu un twist de arome dulci, preluate din spațiul personal.

Pentru cafenele și restaurante

Ca de obicei, în afara restaurantelor cu temă specifică, unde regulile nu depind de modele și direcțiile de la un moment dat, se caută în continuare arome discrete, bazate pe o combinație ingenuă de prospețime și intensitate. Fructele (însă nu amestecate!) sunt cea mai bună soluție pentru aceste odorizante, și, dintre acestea, se caută perele, aroma de prune, rodiile și portocalele de Sicilia.

Pentru mașină

Este bine să evitați în interiorul mașinii parfumuri prea intense; mai mult, aici puteți varia cât doriți, dar este bine să știți că există câteva linii contemporane de arome (marea majoritate eclectice) care sunt la mare căutare în această toamnă. Încercați, în această direcție, arome bazate pe ulei de ienupăr și pin, dar și soluții ce pornesc de la apă termală și lavandă.